Plastic Fantastic..

..Jeg vet ikke hvilken farge som er motsatt av grønn, men hva enn det er så er det også fargen på fingrene mine. Jeg evner ikke og holde liv i levende planter og har derfor også gitt opp forsøket.. Hjemmet trenger derimot friske, levende innslag. Jeg elsker det lyse og enkle , men ønsker virkelig jeg i det minste kunne holdt en orkidè i live av og til.. Det kan jeg altså ikke.. Våre "friske"  innslag hjemme er begrenset til plast, kvister og greiner.. Helst i en vakker vase.. Eller i mormors gamle saftmugge med skår i.. <3


Sola har endelig vist seg i Bodøbyen igjen.. Hurra!!
En ordentlig grunn/gnist til og planlegge vååår i stua og starte  jakten på  nye, friske og fine innslag i hjemmet ..   En plastsak i pastellfarge kanskje? Eller bare en ny vakker vase?
Nye PUTER blir det definitivt:)

2 kommentarer:

  1. Kjenne mæ veeeeldig igjen her:-) hos blomsterhandelen kan dem ikke skjønne korsn æ klare å drepe en orkide:-) så æ e på jakt etter en så natrurtro plast orkidee som sjøl blomsterforhandeleren ikke kan se e plast:-) let me know, hvis du finn nokka:-)
    Ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Om blomsterforhandlern din e svaksynt kan du ta av han brillan og kanskje lur han med planatasjen-plast-orkidèen æ har på badet? :)
    Kos dæ du og!

    SvarSlett