På innsiden..

..Av kjøkkendrømmen finner vi det aller fineste.. Et originalt Skaugumbestikk fra fordums tid.. 60 år gammelt, knapt brukt og akkurat så rent, pent og retro som vi vil ha det..


Det nest beste med Skaugum bestikket er at det fortsatt kan kompletteres.. kjøpes på purnorsk.no og jeg troooor nok det lille vi mangler for komplett sett havner på ønskelisten til 14.juli 2012.

Og det ALLER beste..?


Vakkert OG praktisk, Halleluja!


Er kjempeglad for alle fine tilbakemeldingene på kjøkkeninnlegget. Og stolt.. Kjøkkenet gjorde vi HELT selv og her ligger det mange kalorier og timer (uker!) bak. Den siste uka med kjøkken-og juleinnspurt før vi dro til Australia har arkivert seg som et ALDRIMER- prosjekt. Gevinsten nyter vi nå hver dag, men  ekstra stas var det og bli en del av et superFLOTT kjøkkengalleri NIB

6 kommentarer:

 1. Stilig! Du har all grunn til å være stolt av å komme på NIB for superflotte kjøkken:-) synes dokkers kjøkken har vært det fineste av alle, spør du mæ:-)
  Fortsatt god søndag!

  SvarSlett
 2. takk, IdaPida:) Det ble jo litt snikreklame av det også..
  God søndag til dæ og dine!

  SvarSlett
 3. Herlig bestikk.
  Skulle gjerne hatt det selv.

  :)

  SvarSlett
 4. eg har og det bestikket, og er superfornøgd! men mitt er nytt da, ekstra stas med ditt som har "levd" litt.

  ønsker deg ein herleg dag!

  -klem

  SvarSlett
 5. Fin blogg Mariell:)),og kjempefint bestikk! klæm fra mæ!

  SvarSlett
 6. Så dritkult bestikk!! Og for et fantastisk kjøkken dere har!!!! Dette lover godt, så jeg slenger meg med som følger jeg!!

  SvarSlett