Midt i mellom..

..Barn og voksen.. Der er det ikke alltid så lett og være. Kanskje litt lettere med en fin plass og bare være midt i mellom ? Nytt ROM har det ihvertfall blitt siden sist  på den største bukkene bruse.
Å planlegge ungdomsrom var utfordrende. Først og fremst for at rommet er bittelite og skal romme ganske mye midt-i-mellom-stæsj, men så var det heller ikke bare-bare for en 13 åring og bestemme hvordan man vil det skal se ut. For det skulle hun selvsagt få bestemme (nesten) helt selv. Interiørlov nr 1 : finn og ta vare på inspirasjon. Det varmer i bonusmammahjertet og sitte og bla igjennom denne inspirasjonen sammen. Vi stoppet hos Bolia, en litt røff, factory loftsleilighet falt i smak. Men det må ikke bli FOR røft. Et statement board med New york på. New york er kult. Og bokstaver og grafikk. Men så må det jo være koselig? Og etter litt hard veiledning BORT fra et Laura Ashley-inspirert barnerom på trykk i boligpluss er vi enige om at pastellfarger er fint i passelige doser. Og jammen fungerer det.


Vi <3 veggfargen "morgendis"

(dør) matte fra HouseDoctor

Wallsticker fra FermLiving

Arbeidsstasjon fra Ikea
Yes!

6,7 m2 med både det ene og det andre. En del jobbestasjon, to deler ro og hvile, tre deler oppbevaring og en del fine ting bare for at de er fine. Alt har sin plass samtidig som det fortsatt er rom til og bare være.
High five, Rakel:)

2 kommentarer: