Ammemale..

..Er rett og slett og male mens noen henger til puppen . Det gikk heeelt fint, så da slipper jeg og innrømme at jeg var for ambisiøs da jeg hev meg rundt og gav Max sitt rom en liten makeover. Man rekker tross alt alltid og pusse opp et rom før jul! Nyfødt, liten knirkebaby eller ikke.. :)Ammemalingen er overstått og resultatet gir sommerfugler i magen. Nå skal vi fylle rommet med guttegreier ("mamma, æ ÆLSKA blått") så skal vi vente på dagslys, sååå skal vi vise frem hvordan en nybakt storebror bor! :)
2 kommentarer:

  1. Hei. Det var et nydelig rom han hadde fått.. Ser du har malt rett på laminat/parkett, hvordan har d gått? Hvordan maling brukte du?? Mvh Heidi som også her 1 Max :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Heidi! Laminaten ble pusset og kraftig vasket før den ble malt med 3stjerner gulvmaling for tre/betong. Det BURDE vært ett eller to lag med grunning i bunn, men dette skulle ikke være en permanent løsning, så vi jukset litt. En klar fordel om laminaten er litt "ru" i overflaten. Har malt på helt slett laminat også, men det sitter ikke så kjempegodt. Lykke til:) Og heldige Maxen din som har så fint navn;)

      Slett