Global Chic..

Inspirasjonen bak stillebenet kunne vært hvor som helst i den tropiske verden..kritthvite strender, azurblått hav som grenser til det turkise og avslappet stemning..

For meg er dette AUSTRALIA.. Reisemål over alle reisemål.. To ganger har jeg vært så heldig og få kjenne varmen både fra sola og atmosfæren i Australia. Den ene gangen som skikkelig Global chic, på "rundreise" med beste Hanne, singel og ikke helt påbegynt på voksenlivet. Den andre gangen med kjæresten som reisefølge, UTEN barn. Forlover til beste Hanne. Større kontrast til hverdagen vår kommer vi kanskje ikke til og oppleve en gang til. Og den som IKKE kommer hjem nyforelsket etter en slik tur, har bommet både på valg av destinasjon og kjæreste. Så det så:)

Mitt Australia er fargene på Whitehaven beach.. 
Havaianas..I Australia går man nemlig med thongs både på stranda og på fiine restauranter. For det ER faktisk ikke så nøye. En hvit heklet bikini fra Roxy.. Service og høflighet du ikke har opplevd maken til. En avslappet stemning som utfordrer deg til og gi mer f... i alt som stresser.

Hadde guttene vært liiitt større, hadde vi kanskje valgt og gifte oss med australia-sand imellom tærne- men for denne gang er det nok og reise halvveis. Tilbake skal vi..En annen gang <3

Tommelen opp til NIB for kul utfordring i januar! Et interiør inspirert av et reisemål.. På de fleste bidragene dukker det opp ett og annet ikke-interiør. Kan vel ikke påstå at bikini og flippflopps har fast plass tv-reolen her heller, MEN bikinien er kjøpt på det største kjøpesentret i den sørlige hemisfære, Melbourne. Thongs fra Surfers paradise og smykket fra Lorne & tidenes roadtrip til great ocean road. Hjertehjerte

3 kommentarer:

 1. Love love love!
  Baade bidrag og Australia!
  Lykke til!

  Lise

  SvarSlett
 2. Så nydelig! Har aldri vært i Australia. Men det er virkelig et land jeg har lyst til å besøke ... takk for "titten" ;))


  Fortsatt fin kveld!

  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlett
 3. Gleda mae til neste gang:):) Kos SNART tilbake, nye eventyr venta:)

  SvarSlett