Learning by doing..

Spraymaling er ikke for utålmodige interiørdamer. Det er nemlig ikke det beste for finishen og spraye tett og tykt på. Du sparer ikke tid. Lakken renner  og du må begynne på nytt. =Lærdom 1. Sprayer man lett med passe avstand og tar deg tid til mange lette strøk derimot. DA blir det pent. =Lærdom 2. Og lakkere saker og ting som ferdiglakkert koster gule priser på Ikea lønner seg ikke. Uansett fraktkode. =Lærdom 3.
Når man velger fottøy som passer til spraymaling er ikke fine Ilse Jacobsen støvler det lureste valget. Bedømmelsen  "hm.. hmm. Støvler er alltid lurt"  Viste seg og være en dårlig bedømmelse. =Lærdom 4 Så nå skal mannen og Ilse prøve kjemien over en flaske aceton. La oss håpe de finner tonen
1 kommentar:

  1. Uffda, lykke til med de støvlene. Det gikk forhåpentligvis bra. Er ikke så dreven på spraying selv, men jeg fikk bra resultat på det jeg sprayet. Var nøye med det du skriver om tynne lag og riktig avstand. Liker igrunn godt å male med pensel også jeg da. Takk for tittn her og ha en strålende dag.

    SvarSlett