Vises din personlighet i gangen?


Juliutfordringen hos NIB er "Vises din personlighet i gangen?" . Vi åpner opp kjærlighetsgangen vår, sier velkommen inn og byr  i stor grad på vår personlighet.

I gangen og i livet generelt må vi ta hensyn og gjøre plass til 6 kropper og 6 ulike behov. 3 av disse 6 er også jenter, så gangen og livet generelt må også ta hensyn til et enormt utvalg av sko og jakker. I visse perioder har vi også måtte huse en barnevogn inne her. Det hender at vi lister vi oss èn og èn ut av gangen om morgenen, men rushtrafikk og 6 stk som vil ut samtidig  hender det også . 
Gangen har gjennomgått både oppussing og enkle justeringer etterhvert. I den første oppussingsfasen ble vegger flyttet og trappen bygd igjen med praktisk garderobe under. Når gangen skulle innredes var første prioritet at det ikke skulle overskride budsjettet, andre prioritet var at den ikke skulle være som alle andre ganger. Vi ønsket noe annet enn skyvedører og skifer- det ble derfor både åpen og lukket garderobeløsning og det ble verdens kuleste vinyl på gulvet. Den raske overgangen vår fra en familie på 4 til en familie på 6 krevde justeringer for å romme enda mer enn den gjorde. Justeringene var etterhvert gjort på en kveld styrt av "man taver hva man haver" - mentalitet. Naturen bidro med garderobestang og siden jeg aldri kaster interiør hadde jeg (selvsagt) to Lack-hyller fra Ikea liggende. Knagger hadde vi også i massevis og med disse montert på avskjær av en geriktlist fikk vi en hel vegg med oppheng til både barna våre på 95 cm og på 178 cm.
Resten av interiøret i gangen er lyst, litt røft, litt DIY og litt Søstrene Grene. Akkurat som vi liker det og akkurat som resten av huset. Og som resten av huset er gangen et fint eksempel på at det enkle er uten tvil det beste.
Gangen vår har også en viktig historie. Innholdet er ikke eldre enn 2006, men historie og bærekraft kan det altså bli uten loppisfunn. Ler mer her om du vil

Og du? Be nice. Always

2 kommentarer:

  1. i love your blog
    see you on
    glitzerpo.blogspot.de

    SvarSlett
  2. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

    SvarSlett