Mannebule

Teo har sendt flyttemelding! Over gangen og inn til storebror dro han. Litt forundret og forvirret, men en overglad storebror ordnet opp. "Det går bra, Teo..Storebror passa på dæ.."
Det kunne fort blitt stusselig. Ingen seng ved siden av min. Ingen Leandervugge i babyhjørnet heller. Men sannelig jeg sier dere.. H.A.L.L.E.L.U.J.A Litt i tvil om møbleringen. Foreløpig står sengene sammen slik at rommet får en sovesone og en større lekesone. Blir det til at den ene vekker den andre får vi lage en Teosone og en Maxsone og klare oss på mindre lekeplass. Noe sier meg at lekene likevel kommer til å trekke mot stua enda i noen år..

Tenk så mye som skal deles her inne!
Mareritt, leker, historier, tanker, erfaringer, klær, råd, meninger, venner. Sikkert en hel del uenigheter også, men alt i alt brorskap.
En av mine fineste barndomsminner er og få overnatte i "skuffen" til storesøster, trygg og god for at man er to. Varm og glad for og ha noen og dele med.6 kommentarer:

 1. Lykke til! Det blir nok deilig å ha lyset på om kvelden og kanskje prate uten at Teo våkner (eller er han en going som sover igjennom alt?). Hilsen Elisabeth

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå ja, det spørs om ikke storebror har litt og gå på når de gjelder HVISKREstemme, men det går seg nok til. Alt i alt en fin og naturlig overgang for store og små:)

   Slett
 2. Så herlig:) De kommer til og få det så fint sammen ♥

  SvarSlett
 3. Hehe, en skikkelig mannebule ja ;-) Tenker de får det fin-fint der inne!

  SvarSlett
 4. Så nydelig dere har det, altså. Her har søskenrom vært helt perfekt for alle, litt rart første nettene, men først og fremst HALLELUJA :)

  SvarSlett