3 år!

Ja, jeg vet at alle mammaer synes barna sine er de vakreste og beste barna på jord. Og at en mamma alltid syns det beste om sine egne. Også vet jeg at alle mammaer kjenner de samme boblene i magen nesten sprekke av stolthet når avkommene imponerer. Men likevel. Så velger jeg og tenke at jeg er den aller heldigste mammaen i hele verden. Nå runder vi av en heftig todager. Sjørøverier, fest, pakker, moro og veldig mange bobler i magen. Suttene er frankert og sendt til Sabeltanns Smokkarium. I går følte vi at vi var likestillt de som har barna sine på rehab for heroinavhengighet. I dag tenker vi sukk. Vi har storgutt i hus.

For de som savner et ekte interiørblogg-inlegg med kake og detaljer og farger og gjennomført tema må jeg bare beklage. Jeg var for opptatt av og være stolt.


(Ps. Halvspist så den slik ut)

5 kommentarer:

 1. Er det ikke verdens beste følelse ♥
  Og kjenne på den grenseløse kjærligheten man har til barna sine - herlig:)
  Og jeg er også verdens heldigste mamma, hehe:)

  Så kul kake!!
  Skjønner godt at den ble poppis;)

  Ha en finfin søndag!!

  SvarSlett
 2. Heeelt enig! Herlighet så lik han er blitt pappaen sin:-) gratulere med storgutten
  Ida

  SvarSlett
 3. Hiv & hoy og gralla som smokkefri stor gutt! Og det er faktisk ikkje alltid at me har tid til å foreviga bordpynt og kaker og stæsj. Eg synest at det er heilt topp at du heller nytte tida med å vera ei stolt mamma til ein veldig flinke gut!

  Kor mange born har dåke plass til i høyden? Har dåke det høgt under taket? Eg er berre nyskjerrig altså :D

  God helg!

  Klem Eli

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahaha:) takhøyden er standard den, men den dagen jeg våkner med ekstra arm og har fått innvilget søknad om ti timer ekstra i døgnet DA ska vi stable på orntli`.

   God helg, Eli:)

   Slett