Slik bor en Storelillebror..

Siden mitt første, siste og eneste forsøk på og ammemale på Maxerommet har det blitt gjort NADA her hjemme. Og det som BLE gjort akkurat idet Teo bestemte seg for og stikke hodet ut i verden står enda litt sånn halvferdig. Det gjør ingenting for halvferdig er av og til mer enn bra nok. Ihvertfall for en nybakt storebror. Til tross for at det er litt vanskelig og få en lillebror sier han annenhver dag at han gleder seg til Teo flytter inn sammen med han. Enn så lenge er han enerådende herre over en fin miks av antrasittgrå, turkis, blafrebokser og hvitt. 

Jeg er uslåelig på midlertidig oppussing. Jeg mangler nemlig det genet som gjør at man kan vente til ting skal gjøres ordentlig. Til eksempel skal  brystpanelet bort, gulv, tak og vinduer utbedres- men ikke før Teo er litt større og behovene deres litt nærmere hverandre. E v i g h e t e r i øynene til en utålmodig interiørdame. Så da maler vi. Ammemaler. Og fint ble det gitt:)Veggene er malt i "morgendis" gulvet i "eggehvit". Stolene er fra Ilva, de grå kurvene fra Åhlens, skapet  fra fordums tid og bilbane-sticker fra guttelus

Tusen takk for  mange fine kommentarer på forrige innlegg.. (Høh? tenker du og ser bare 1 stk..de kom nemlig på Facebook heller:)..) Veldig hyggelig for skrivelysten og veldig fint at budskapet ble tatt godt i mot! For og fremme egen sak har jeg ikke ryddet oppå skapet til Max før jeg tok bildene:)

6 kommentarer:

 1. Så nydeligt rom,likte det så godt:)
  Nydlige farger og møbler!
  Ønske deg ein forsatt fin helg!

  SvarSlett
 2. Wow, dette var kult!! Spennende blogg dette, fant deg via NIB og urørt :)

  Hilsen fra Stine

  SvarSlett
 3. Så knallfint! Kjekt å finne deg i mylderet av andre bloggar...aldri vore her før..men kjem definitivt att.

  Fiin søndag til deg!

  SvarSlett
 4. Fiint rom! Elsker skapet og fargevalgene:) Fin blogg du har! *KLEM*

  SvarSlett
 5. Jeg falt inn her fra NIB, for en urtrolig fin blogg. Måten du skriver på er helt anderledes enn det jeg har sett ellers rundt i interiørbloggland, herlig å lese :)

  SvarSlett
 6. Ja dette var en finfin blogg mmå jeg si!! Legger til som følger jeg rett og slett:)
  Klem fra Bird;)

  SvarSlett