ArbeidsAward

Min første award. Ikke bare èn, men TRE hyggelige awards har jeg fått. Heldigvis var awarden den samme. Takk til Kremfaret , Vallerskogen & Villawaleur
Awarden fungerer slik.

1. Du skal linke tilbake til den man mottok awarden fra.
2. Du skal sende den videre til 5 andre blogger som har mindre enn 100 følgere.
3. Du skal svare på 5 spørsmål.

Awarden er selvfølgelig helt frivillig.

  Hvorfor begynte du å blogge?
Og blogge er skriveglede, skapeglede, deleglede og glede over og være "med" i et samfunn med like interesser. Interiør er både jobb og hobby og da er det veldig fint og ha en plass og gjøre av all inspirasjonen. Det kunne jo hende hodet renner over en dag.


Hvilke blogger følger du?
For og inspireres leser jeg Weekday Carnival, Fjeldborg, Fjellby, Svenngården, Moa og kaffekoppen. For og le leser jeg Backstage. For og bli gla og varm leser jeg an-magritt, prydelig & den gode feen. Så er det mange andre blogger jeg faller innom og faller for . Alt for dårlig til og følge og alt for alt for alt for dårlig til og kommentere. Skjerpings. Kanskje jeg burde begynne med og få sånn bloggroll?

Hva er favoritt fargen din?
Duse blåtoner synes jeg er fint. Turkist, denim, sjøgrønn.. Og gult er unektelig kult! :)

Hva er favoritt filmen din?
Love actually <3

Hvilke land drømmer du om å besøke?
Fiji, Emiratene, Cuba, USA, Sør Afrika, Brasil.. I`ll go anywhere bare selskapet er riktig. Gleder meg til og oppleve Thailand igjen i desember.. Elsker Italia.. Så er vi helt bestemte på at vi skal tilbake til Australia med alle barna en dag. *sparespare* 


Kjekt med awards for og oppdage nye blogger. Hyggelig og bli nevnt også, men GURI for et arbeid. Haha:) Awarden går videre til fem fine blogger som jeg håper flere vil lese.

3 kommentarer:

  1. Hei! Jeg har også gitt deg en award på min blogg :) Jeg synes bloggen din er utrolig fin og den gir meg masse inspirasjon :) Stoor klem fra meg

    SvarSlett
  2. Tjobimg!! tusen takk :-) førr awarden- i will try my very best!! Stooooor klem fra en bodøværing til en anna kul bodøværing!! :-))

    SvarSlett
  3. Tusen takk! Er ikke helt oppe å går førr tia med blogging- men kanskje det kommer med våren eller høsten??? Jeg liker nå uansett å lese din blogg så nå lurer jeg på om du kan komme med noen fargetips til vegg? Høyt under taket, masse lys. Hvite vegger? Eller en gråfarge elller eller...? Klem!

    SvarSlett