ei kolikk-krone her..

..Og ei der! 
Vi går litt sånn et steg frem og to tilbake med Teo. 
Men oppi fortvilelsen som følger et urolig barn har jeg funnet en fordel. Det er SYKT billig. Han er ikke akkurat noe cafèmann og regne. Sammenlignet med alle sushilunsjene vi hadde på tampen av svangerskapet har vi bare der spart en halv formue allerede. Jeg har prøvd og ta han med på shopping. Vi har da enten ikke rukket frem til prøverommet før han må opp og trøstes, eller så er vi så opptatt  med og løpe rundt i butikken for finne den rette vognbevegelsen at vi ikke engang vet hva de selger . Så da går vi heller. Mens vi unnskylder oss litt for betjeningen "Heheee..faren liker seg heller ikke på shopping..heee.." 
Da blir det vel endel hjemmeshopping, tenker du. Åh, neida. Den egoistiske tiden strekker seg hit, men ikke lenger. Så mens kolikk-kronene renter seg er det jo greit og ha handlelista klar. 


Kanskje om vi trekker fra konfirmasjonspengene og?
Ingenting så galt at det ikke er godtforno!

8 kommentarer:

 1. Hehe, husker den tiden der ja:)
  Og nå er det 13 år siden, så det sitter lenge, hehe, neida:)

  Flotte ønsker du har i allefall, og det burde da være overkommelig etterhvert, hvis det fortsetter slik at du ikke bruker penger:)

  Ha en fin fin dag ♥

  SvarSlett
 2. Hvor er bildet på bilde 5 fra ? og skjorten på bilde 10? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. bildet er poster fra therese sennerholt, og skjorten fra Zara:)

   Slett
 3. Hihi, sånn er det noen ganger ja ;) Men kolikk høres ikke gøy ut! Håper det går over fortere enn svint... Så får heller vindus-nettshopping gjøre susen så lenge :D Ønskelister er alltid lov, hehe.

  Obs - du har fått en award av meg på bloggen (siste innlegg) - ta en titt :-) God helg!

  SvarSlett
 4. Så trasig med kolikk altså, det har me vore heldige å unngått med våre to. Førstemann var heilt ekstremt rolig og grein nesten ikkje i det heile tatt, med unntak av når me tok på han ytterklede - då grein han slik at han miste pusten - spesielt hue var var big no no. Minstemann var det litt meir lyd i, så eg var ganske overgitt på sjukehuset, han grein jo... makan ;)

  Eg håper det løyser seg snart med den lille vennens magesmerter. Godt du finn positive sider å fokusera på i alle fall :)

  God helg!

  Klem Eli

  SvarSlett
 5. oh so much lovely here!

  i'm your newest follower and hope you'll follow me back.

  smiles.

  michele

  SvarSlett
 6. Jeg har lest og lest, og kost meg stort med fine ord, herlige beskrivelser, flotte bilder og nydelig interiør. Spesielt godt likte jeg det flotte teltet til storebror. Jeg måtte vise det til kjæresten og han ble mektig imponert. (og han sa seg enig i at han en gang skulle lage et slikt). Bra kjærester!

  Jeg sender deg noen gode tanker, og håper du klarer å ta litt vare på deg selv oppi babygråt og byssing. :))

  SvarSlett