fra plan til..?

Den kreative delen av hjernen min samarbeider ikke alltid så godt med lemmene på kroppen. Eller med det som per nå er tildelt meg av tid og rom. Og det er vel så, for det aller aller morsomste er jo selve PLANLEGGINGEN, sant? Time på time med ideèr, inspirasjon, skisser, time på time med endringer i ideèr, inspirasjon og skisser. I de siste mnd har det vært sykt mye planlegging og type ingen gjennomføring. Pussig nok virker de kreative cellene mine slik at kommer jeg på noe skikkelig kult eller lurt, ja- så går jeg rundt i ukesvis strålende fornøyd med hva jeg har kommet på, lykkelig av og endelig være i mål. Så på en og annen grå søndagskveld kommer jeg på at "Hey!" Jeg har rett og slett levd i en illusjon om ny gang, smartere bad,  DIY-clipboards, røffere soverom, ferdigstillte barnerom og ny hage. Realitycheck, jeg har ingen av delene!!

Inspirasjon til Clipboard rammene som jeg *kremt* holder på med

Fjøsvegg på soverommet er *kremt* under konstruksjon

Slengepå-stige til Stinerommet er *kremt*  under konstruksjon


 Jeg setter nå min lit til at den kreative hjernehalvdelen får kontakt med den som styrer armer og bein. Hvem fikser tid, rom og barnevakt?4 kommentarer:

 1. i still love that headboard!

  smiles to you.

  michele

  SvarSlett
 2. Når skal du gifte deg? :-)

  SvarSlett
 3. Hihi det er ofte vanskelig å få hele kroppen til å jobbe sammen =) Fon uke til deg

  SvarSlett
 4. Sitter å blar gjennom dine siste innlegg, og plutseleg dukkar stigen min opp ;-)
  Alltid mykje fint her hjå deg. Eg stemmer på bilete nr 3 eller 4 til NIB utfordringen. Nå lå eg knipse litt sjølv før det blir mørkt. God kveld til deg!

  SvarSlett