Fra kaos til..

...Kontroll?
Høstens oppussingsprosjekt (er) ble avsluttet i et hattfokk. Med billett til Australia 5. des og retur 22. des og jul gjaldt det i dette hattfokket og bli overflateferdige nok til og komme hjem til et overflatefint julehus. Det gikk..Hårfint..Takket være klubben og takket være alle krinker og kroker der kaoset kan leke gjemsel..


Vi tviholdte på julehuset lenge denne gangen og skylder gjerne på at vi mistet adventstiden ved og tilbringe den blant palmer og et sporadisk julepyntet Australia. Nå ser jeg også andre grunner til at julen varte til til 23. juledag.. Når julepynten er borte kommer nemlig andre ting  opp til overflaten..Det er verktøy i de nye kjøkkenskuffene..det er verktøy på varmtvannstanken.. det ligger ubrukte kjøkkendeler i garderoben.. FysJoGfy!
Til og med fiiine  greengate kakeboksen min er brukt langt over sitt tenkte formål.. Jepp- til kjøkkenskruer.


Men jeg er klar! Ordenstrollet i magen freser mot skuffer og skap. Jeg har en bod full av kurver, esker, knotter og knagger.. Jeg har kjøpt  tre nye taperuller til min elskede dymo pregemaskin.. (Medbodøborgere,-denne finnes nå på Norengros  ved siden av Biltema. Vææær så snill og sikre meg evig forsyning av tape- jeg har overbevist dem at både maskinene og tapen kommer til og selge til gull! )


Og bare for og pirre ordenstrollet litt sånn på tampen, venter vi på denne..Calender Wallsticker fra Ferm-Living.. Den skal opp, den skal brukes og tidsklemma skal få MOTSTAND!
Bestillt fra http://www.hviit.no/ en faaarlig nettbutikk!


PS. Nyttårsforsett om blogg KNUSER nyttårsforsett om og komme seg i seng om kvelden! 

5 kommentarer:

 1. I gangen.. der lue-votte-skjerf skapene henger..og snart ikke mer:)

  SvarSlett
 2. Æ må jo bare med på bloggen din heretter:))
  Ka sku vi gjort uten interiør?:)
  Æ lure på kordan du feste den kalendern? E det 31 plate som festes en og en?

  SvarSlett
 3. Så fiiint:) Regner med jeg får 31 løse deler, ja. Pluss tekst- og om det ikke følger med en mal- er det bare frem med lasermåleren:)

  SvarSlett
 4. Den må jo blir svær da?

  SvarSlett