Interiørfattigdommen..

..Jeg er rik på mye.. Men fattig på muligheten til og gjøre gode interiørkjøp i hjembyen min. Gode interiørkjøp lager maaange sommerfugler i magen min. Men de fleste kjøp må jeg gjøre på nett. Sommerfuglene får ekstra vinger om jeg  faktisk kan SE og  TA på alt det vakre jeg finner.. En mulighet jeg sjeldent opplever i Bodø. All ære til de som prøver.  Majoriteten av interiør og gavebutikker her har bjeller på døren og landlig tema. Butikken "min" finns bare ikke enda i Bodø.. Jeg er evig takknemlig for alle Blafre, Rice og Housedoctor artiklene jeg finner på K i glasshuset.. Men så var det alle andre rommene utenom kjøkkenet da..
Jeg vet ikke om jeg hadde overlevd (les:interiøroverlevd)i denne byen om det ikke hadde vært for Kremmerhuset. Kopier, ja..noen dårlige,ja.. men i en ellers fattig interiørby har kremmerhuset OFTE invirkning på hverdagslykken..

Uken har vært produktiv, både på jobb og hjemme. Mannen-to-be har vekket oppussingstrollet til livet, sokkelleiligheten er snaaart klar for utleie og ordenstrollet i min mage spiser stadig opp ulumskhetene her og der..

Det er tid for fredagskos. Så kos dere:)

10 kommentarer:

 1. Æ e dj... flink når æ først setter i gang! ;)

  SvarSlett
 2. Nu spør æ teit, men ka e det dærre "Act" statement board?

  SvarSlett
 3. ja, hva skal man kalle den på nordnorsk?..hmm.. "en diger blækkboksplakat som e tægga på med schvære bokstava med meining og ikke meining."
  Kan vi si kunst? :)

  SvarSlett
 4. Æ ser problemet Mariell. Sjøl om det har poppa opp litt mer her i byen de siste åran e det enda laaang vei å gå for interiørhjertet har det som trengs for å overleve:-) god helg:-)

  SvarSlett
 5. Hmm. kanskje vi må ta ansvar, Ida? :) God helg til dæ også!

  SvarSlett
 6. Takk, Christine:) Sniker litt på dere også innimellom..

  SvarSlett
 7. Løwini har mange av designdrømme-tingene som jeg har på min ønskeliste! Både på City Nord og på storbutikken utenfor :)

  SvarSlett