Kapittel 1..

Hvorfor blogg?
Fordi..!
Man settes kanskje litt i bås når man blogger, gjør man ikke? Fordi man eksponerer seg selv og høster kommentarer. Men med det skiller jo egentlig ingenting mellom en blogg og en helt a4-profil på facebook? Med bloggen min finner jeg både deleglede, skriveglede, skapeglede og glede av og være litt med i et samfunn med like interesser. Interiør er både jobb og hobby, inspirasjonen må jo lagres en plass.
Hvorfor Trefem8?
..Da interessen skulle omgjøres til kunnskap, var læren om "det gyldne snitt" mitt første møte med komposisjon og dekorering.. 3..5..og 8. For en pliktoppfyllende og flink pike som attpåtil viser tendenser til perfeksjonisme var dette ett eureka. "Alt jeg gjør fra nå og for resten av mitt liv skal være litt sånn 3..5..og 8" Det er ikke så greit og være kreativ og en liten perfeksjonist på samme tid. . Jeg liker mest og være kreativ.. Men da må jeg nok fire litt på kravene og tenke litt mindre trefem8..ingenting er perfekt er det vel?


Hvordan vil du karakterisere stilen din?
ooh, hard nøtt..Jeg lar meg gjerne inspirere og påvirke av det jeg ser og det som skjer, men og kategorisere blir litt kaos. Og kaos er ihvertfall ikke noe som karakteriserer hverken meg eller hjemmet mitt. Er funksjonalisme en stil? Da tar jeg den og blander det med en moderne, lys base, legger til en halv del naturelementer og skandinaviske toner. Krydrer deretter med noe rustikt og noe retro.Hvor handy er du på en skala fra 1-10?
..9. næææh, jeg må nok være beskjeden på vegne av med-handy-mannen og si 7..og 1/2.. det KAN gå litt fort i svingene. Men meningen er så god, så god. Det er mulig jeg hadde gjort stor suksess i et tv-oppussingsprogram.. "sålengedetserbrautpåavstandogmedmasselyserdetfiiiint"


Har du et yndlingsmøbel?
..TITALLS! hvor heldig er ikke jeg! Når jeg blir flink pike også i blogging skal jeg vise dere.. Til nå kan jeg hviskre små hint som; tiviolien, nespressoen, stuebordet, stockholm-krakken, huskegrenen, senga, skapet til Max, vippbøtta, tv-reolen, bloomingville-putene, Eames stolene og ja- tilogmed stellebordet! OI, Så heldig jeg er:)


Har du et yndlings-ettellerannet-annet?
..Familien er selvsagt ett annet. Den er vakker og den virker.
  Klubben ...En herlig gjeng av herlige jenter<3
Så var det kjæresten da..kniis..Han som  tryller frem sommerfugler når det egentlig ikke skal gå ann.. Og han skal jeg gifte meg med. Med en Efva Attling-ring på fingeren, sommerfugler  i magen og i stjerner i øynene. 14.Juli 2012.
Sist og yngst.. Max`n min og bonusjentene.. <3

Hva er ditt drømmehjem?
..Trenger nesten ikke drømme mer.. Etter snart 4 år med oppussing er vi snart til veis ende. Men når jeg drømmer ser jeg et gammelt, hvitt Nordlandshus på landet. Med torv på taket. Tregulv. Kanskje en låve i hagen? Og selvsagt 20 minutter med bil inn til blåsebortbyen og klubben:)


Hva slipper ikke innenfor dørene dine?
Persiske tepper og/eller hårete kjæledyr.4 kommentarer:

 1. A star is born! <3

  Lykke til! æ like bloggen veldig allerede! :) Smask! -Karianne

  SvarSlett
 2. "A star is born!" Æ hiv mæ på dn, Karianne!

  Du e DYKTIG, Mariell! <3
  Gleda mæ til å les mer :)

  -Elisabeth-

  SvarSlett
 3. Flinka mi!

  Hvis æ får kjøp Geneva'n kan du få legge ut bilder av den ;)

  Jimmydin

  SvarSlett
 4. Min lille famile e korthårat (mjau!) og den fineste venn æ har her hjæmme i hula mi <3

  SvarSlett