Kampen om en stol..Del 1

.. Mannen-to-be er blitt interiørifisert! Endelig..
Mine to forhåndsbestillte Tolix Taburetter fra oktober ble i november til to avbestillte Tolix Taburetter. Årsak: Mannen-to-be hadde en mening. Type STERK.. Stolen var ikke bare stygg, men kunne mest sannsynlig fremkalle endetarmsplager.. Ja, særlig. Da samme mannen skal ha ros for og stort sett alltid la meg få interiørviljen min- kunne jeg rett og slett ikke trumfe igjennom denne. Til tross for at jeg tilbydde og sy puter til stolene.. og til tross for at svigerfar allerede hadde lakkert barnestolen til Max slik at den skulle stå lillebrorstolt imellom tolixene..
Hmm.. Hva skulle man DA sitte på? Valget gikk fra Tolix, via lage-noe-selv? til og bestille tre "Bosse" barkrakker fra Ikea. Stolene skulle kappes og beises. Enten i hvit beis for og matche gulv og sofabord eller grå for og matche kjøkkenveggen. I november. "Bosse" finnes enda ikke på Ikeas lager. Og nå er det januar. Og våre to "Jeff" reserve-klapp-krakker mobber det nye kjøkkenet vårt!
Nyttårsgave fra mannen: "Du, etter og ha sett Tolix stolen flere ganger i Australia og fordi jeg vet du blir glad-glad for dette, er det greit. BESTILL I VEI! " Hurrahurrahurra.
Frihelgen og lørdagslykken skulle toppes ved og faktisk ta opp telefonen, ringe Lunehjem i Tønsberg og bestille. Lykken må nok vente til april.  æsj.. Ja, jeg vet at Tolix er populær. Nesten FOR kommersiell, tilogmed for meg. Men se da.. !
Jeg gjetter at ventetiden er like lang hos de andre nettbutikkene som forhandler Tolix. (selv om jeg hadde håpet på at rom123 `s "anti-tolix" leserinnlegg i fjor høst ryddet køen litt..)
Den som venter på noe godt.. ! (får forhåpentligvis ikke hemorioder..:)


Ps. Jeg fikk i dag vite at det er "litt sånn 2001" og ha besøksteller på bloggen sin. Haha, retro er fint- ihvertfall når det temmer nyskjerrigheten. Jeg VET at klubben følger meg, kanskje også ti ganger om dagen, men dere andre da? Hvem er dere? Si hei da vel.

3 kommentarer:

  1. Det e en fryd å les bloggen din Mariell, æ flira litt inni mæ når æ les, hehe.. æ ser dåkker før mæ <3 ~Mona

    SvarSlett
  2. Næimen, ser man det! Ho dadda har vært her. Du e nu skjønn!

    SvarSlett